Over ons

Rijschool Ritsen bestaat sinds 2015 en is voortgekomen uit Autorijschool Toppie welke ik opgericht heb in 2010. Als kind was ik altijd al erg geïnteresseerd in alles wat reed én een stuur had. Aangezien mijn oom een goedlopende rijschool had was de keuze om zelf ook rijinstructeur te worden snel gemaakt. In 1985 ben ik begonnen met mijn stage in de regio Den Haag én Utrecht. Na mijn stage en het halen van alle certificaten ben ik in 1986 mijn eigen rijschool gestart. Gedurende mijn eerste jaren als gecertificeerd rijinstructeur én rijschoolhouder ben ik werkzaam geweest in de regio Flevoland waar ik op dat moment woonde. Eerst naast mijn baan in de transportsector, maar aangezien het aantal leerlingen groeide kon ik mij gelukkig al snel volledig op mijn eigen rijschool gaan richten. In 2005 ben ik samen met mijn gezin naar de regio Den Haag verhuisd (omdat hier al familie woonde) en ben ik Autorijschool Toppie begonnen. Autorijschool Toppie is in 2010 over gegaan in het huidige Autorijschool Ritsen. Ik ben dus een rijschoolhouder met aardig wat jaren ervaring.

 De afgelopen jaren is Rijschool Ritsen uitgegroeid tot een actieve rijschool en hebben wij al vele leerlingen succesvol mogen begeleiden bij het halen van hun rijbewijs. Bij ons ben je verzekerd van een kwalitatief goede rijopleiding én wordt je altijd begeleid door ervaren, enthousiaste instructeurs die je de fijne kneepjes van het rijden leren. Wij werken no-nonsense: eerlijk én betrouwbaar.

"Plezierig en snel je rijbewijs halen. Daar streven wij naar."

Soedhier Mangre

- oprichter Autorijschool Ritsen -