Voorbereidings- en Controlehandelingen

Voor een Tussentijdse Toets (TTT) of praktijk examen zal de examinator je vragen om bepaald controlehandelingen uit te voeren of door te nemen. Deze hebben met het voertuig te maken en is een officieel onderdeel van het examen. De documenten staan hieronder:

  • Motorkap
  • Kachel & Interieur
  • Controle lampjes/Dashboard
Dit is een officieel examenonderdeel. Om kostbare lestijd te besparen heb je hier de mogelijkheid om dit alvast voor te bereiden zodat we dit onderwerp tijdens de rijles sneller af kunnen ronden. Hieronder vind je een overzicht van de handelingen in word of in pdf formaat.Dit is een officieel examenonderdeel. Om kostbare lestijd te besparen heb je hier de mogelijkheid om dit alvast voor te bereiden zodat we dit onderwerp tijdens de rijles sneller af kunnen ronden. Hieronder vind je een overzicht van de handelingen in word of in pdf formaat.

Voorbereidings- en controlehandelingen

Voor een tussentijdse toets (TTT) of een praktijkexamen zal de examinator enkele voorbereidings- en controlehandelingen met je doornemen. Dit is een officieel examenonderdeel. Om kostbare lestijd te besparen heb je hier de mogelijkheid om dit alvast voor te bereiden zodat we dit onderwerp tijdens de rijles sneller af kunnen ronden. Hieronder vind je een overzicht van de handelingen in word of in pdf formaat. Om de bestanden in pdf-formaat te bekijken moet Adobe Acrobat Reader geïnstalleerd zijn, voor een gratis versie kan je terecht op de website van Adobe. Voor als je geen mogelijkheid hebt om Adobe te gebruiken, kun je de bestanden ook in word-formaat ophalen. Waarschijnlijk zal je een melding krijgen om het bestand op je computer op te slaan.

Voorbereidings- en controlehandelingen Voor een tussentijdse toets (TTT) of een praktijkexamen zal de examinator enkele voorbereidings- en controlehandelingen met je doornemen. Dit is een officieel examenonderdeel. Om kostbare lestijd te besparen heb je hier de mogelijkheid om dit alvast voor te bereiden zodat we dit onderwerp tijdens de rijles sneller af kunnen ronden. Hieronder vind je een overzicht van de handelingen in word of in pdf formaat. Om de bestanden in pdf-formaat te bekijken moet Adobe Acrobat Reader geïnstalleerd zijn, voor een gratis versie kan je terecht op de website van Adobe. Voor als je geen mogelijkheid hebt om Adobe te gebruiken, kun je de bestanden ook in word-formaat ophalen. Waarschijnlijk zal je een melding krijgen om het bestand op je computer op te slaan.

Mercedes-BENZ A-KLASSE

Download
Motorkap - Mercedes-Benz A-klasse
Autorijschool Ritsen - Motorkap - Merced
Adobe Acrobat document 525.2 KB
Download
Kachel en Interieur - Mercedes-Benz A Klasse
Autorijschool Ritsen - Kachel en Interie
Adobe Acrobat document 686.9 KB
Download
Controle Lampjes - Mercedes-Benz A Klasse
Autorijschool Ritsen - Controle Lampjes
Adobe Acrobat document 568.0 KB

VW Golf Automaat

Download
Motorkap - VW Golf
Autorijschool Ritsen - Motorkap - VW Gol
Adobe Acrobat document 757.6 KB
Download
Kachel en Interieur - VW Golf
Autorijschool Ritsen - Kachel en interie
Adobe Acrobat document 708.4 KB
Download
Controle Lampjes - VW Golf
Autorijschool Ritsen - Controle Lampjes
Adobe Acrobat document 645.9 KB

Op www.voertuigcontrole.nl kun je ook nog verder oefenen met andere modellen.